Makiko Hirabayashi Trio < Tilbage 
Makiko      
Siden 1990 har den herboende japanskfødte pianist Makiko Hirabayashi været en del af den danske jazzscene via medlemskab af grupper som Sisters og forskellige worldmusic-grupper. Også i hjemlandet Japan har hun markeret sig.
Makiko Hirabayashi udsender nu endelig sin første cd i eget navn. Med bassisten Klavs Hovman og trommeslageren/perkussionisten Marilyn Mazur har hun undfanget en fascinerende cd, som i al sin nøgenhed og renhed er en stor tilfredsstillelse af lytte til. Fra heftige energiudladninger til det luftige og poetiske, og med tydelige referencer til såvel klassisk musik, som musik fra østen og sågar dansk folkemusik. Vi kender Hovmans og Mazurs spil og ved hvordan de begge er i stand til sublimt at støtte og bære deres medspillere, men det er Makiko Hirabayashis formsikre spil, der tager stikket på denne fine udgivelse fra en pianist, som vil vokse yderligere i årene fremover.

Clouds over Mt. Blanc / Asymmetric Rainbow / Waves / First Flight / Camel Ride / City Murmur / Midnight Bells / My Cherry Tree / Orchids / Epilogue

Makiko Hirabayashi (p), Klavs Hovman (b), Marilyn Mazur (dr, perc).

Normal pris:  159,50
Medlems pris:  149,50

   
 
EAN:  767522916928
Label:  enja
Prod. varenr.:  Enja 91692